Witdouck

Healthy lifestyle

Contacteer ons

Per telefoon, per email of via ons online formulier.

Levering van schoonheids - en wasproducten omgeving Sint-Eloois-Winkel.

Er is niets belangrijker dan je eigen gezondheid. Wij van Witdouck helpen jou het heft in eigen handen te nemen met onze lifestyle-, schoonheids- en wasproducten. Wij zijn gevestigd in Sint-Eloois-Winkel en leveren producten aan consumenten en bedrijven in verschillende dorpen in de omgeving. Wil jij gezonder worden en heb jij daar hulp bij nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze producten voor een healthy lifestyle wordt gezond leven een stuk gemakkelijker. Bestel gezonde ingrediënten of voedingssupplementen en laat je verrassen door de positieve effecten.

Naast gezondheidsproducten verkopen wij ook wasproducten voor ondernemingen en geven we advies over het gebruik van deze producten. Maak kennis met ons assortiment en leer onze producten en diensten vandaag nog kennen.

Healthy lifestyle

Zoek je een manier om je beter in je vel te voelen? Wil jij ook een fit gevoel? Contacteer ons om te kijken wat wij voor je kunnen doen, wij leveren namelijk allerlei lifestyle products.

Was - en poetsproducten

Kies producten uit ons breed gamma van was – en poetsproducten. Wij verkopen de bekende merken, maar ook de minder bekende merken. Dit kan voor bij jouw thuis zijn, alsook voor jouw HoReCa-zaak.

Tupperware